Word een succesvolle B2B Blogger!

Als B2B marketeer of sales professional weet je het: bloggen is essentieel voor het genereren van (online) leads. Maar hoe schrijf je nu een goed blogartikel? Hoe kom je aan onderwerpen? Waar moet je op letten als het gaat om zoekmachineoptimalisatie?

Na het volgen van onze training weet je het antwoord op bovenstaande vragen en kun je zelfstandig succesvolle blogartikelen publiceren.

Na deze training weet je:

  • Hoe je bloggen kunt inzetten om leads te genereren
  • Hoe je kunt bloggen voor zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Welke blogformats ideaal zijn voor het aantrekken van leads
  • Uit welke onderdelen een goede blogpost bestaat
  • Hoe je een blogartikel binnen met HubSpot of Wordpress publiceert
INCLUSIEF HANDIGE CHECKLIST OM JE VERDER OP WEG TE HELPEN 

 

 

Bogtraining prijs
afb. duur-2
afb. locatie-2

 

 

De blogtraining van Kelson is een mooie basis voor het 'zelf starten' met bloggen. De kennis en theorie die Kelly deelt geeft een goede inzage in het creëren van meer leads en zoekmachineresultaten. Ook is de 'checklist' die je bespreekt en uiteindelijk toegezonden krijgt, een terugkerende handige tool om je eigen blogartikelen te controleren. Thanks Kelly!
Eline Overvest
Directiesecretaresse | Mattone Bouwmeesters B.V.
Ik kijk terug op een zeer interessante blogtraining met Kelly. Ze vertaalt de verschillende mogelijkheden direct naar de praktijk en denkt mee in het belang van de organisatie. Handige tips en tricks die uiteindelijk zorgen voor leadgeneratie via welk medium dan ook.
 
Marlous Doeven
Sales & Marketing Manager | DELTA Safety Training

Als onderdeel van onze zoektocht naar de beste social mediastrategie heb ik bij Kelly de blogtraining gevolgd en haar goede adviezen genoten! Kelly is bijzonder goed bekend in deze materie en denkt goed mee in het zoeken naar de beste benadering voor onze specifieke positie en bedrijfsvoering. Contact met Kelly is prettig, professioneel en heeft ons heel goed op weg geholpen.

 

Dyanne Thorn Leeson
Sale and Purchase Shipbroker | Adrem Shipbrokers

Schrijf je in!

De factuur dient voor aanvang cursusdatum te worden voldaan.